Znamy już dokładną rozpiskę E3 2021. Kiedy pokaz Xboksa i Bethesdy?

Znamy już dokładną rozpiskę E3 2021. Kiedy pokaz Xboksa i Bethesdy?

 Krzysztof Sulikowski
Krzysztof Sulikowski
13:55
04.06.2021
3718 wyświetleń

Już w następną sobotę ruszy największa konferencja gamingowa tego roku — E3 2021. Impreza wraca po dwuletniej przerwie z mocnym impetem. O ile w zeszłym roku z powodu pandemii wielu wydawców wycofało się z udziału, o tyle teraz większość pogodziła się już z formułą wydarzenia online. Na targach nie zabraknie pokazów największych gigantów branży gier. W rozpisce poniżej zobaczycie sporo wielkich marek. Choć jeszcze nie wszystkie godziny są podane, to wiadomo już, kto wystąpi w który dzień.

Sobota, 12 czerwca

  • Broadcast pre-show (10 am PT / 1 pm ET)
  • Ubisoft — konferencja
  • Gearbox Entertainment — konferencja
  • GamesBeat special session

Niedziela, 13 czerwca

  • Broadcast pre-show (8:45 am PT / 11:45 am ET)
  • Xbox & Bethesda Games Showcase (10 am PT / 1 pm ET)
  • Square Enix Summer Showcase (12:15 PT / 3:15 pm ET)
  • Warner Bros. Games & Back4Blood — prezentacja
  • 24 Entertainment — prezentacja

Poniedziałek, 14 czerwca

  • Broadcast pre-show (8:00 am PT / 11:00 am ET)
  • Take-Two Interactive — prezentacja
  • Mythical Games — prezentacja
  • Freedom Games — prezentacja
  • Razer — prezentacja
  • Capcom — prezentacja
  • Verizon — prezentacja
  • Intellivision — prezentacja

Wtorek, 15 czerwca

  • Broadcast pre-show (8:00 am PT / 11:00 am ET)
  • Nintendo’s Nintendo Direct and Nintendo Treehouse: Live (9 am PT / 12 pm ET)
  • Bandai Namco — prezentacja
  • Yooreka Games — prezentacja
  • GameSpot event
  • Official E3 2021 Awards Show

E3 2021 to wydarzenie w formule All-Digital, dlatego cała aktywność tradycyjnie powiązana z imprezą została przeniesiona do Sieci. Wiele informacji można znaleźć na stronie wydarzenia e3expo.com. Dostępna będzie również aplikacja mobilna. W obu tych miejscach można będzie oglądać transmisję na żywo. Dodatkowo będzie ona dostępna na kanałach Twitch, YouTube, Twitter i Facebook.


Spodobał Ci się ten artykuł? Podziel się z innymi!

Źródło: https://mspoweruser.com/esa-has-revealed-e3s-schedule/

Polecamy również w kategorii Gry