Szybkie przełączanie użytkowników

Szybkie przełączanie użytkowników

 Microsoft
Microsoft
00:00
07.04.2006
6669 wyświetleń

Wszystkie funkcje szybkiego przełączania użytkowników, dostępne w systemie Windows® XP Home Edition, są również dostępne w systemie Windows XP Professional (szczegóły można znaleźć w sekcji Szybkie przełączanie użytkowników poświęconej systemowi Windows XP Home Edition w niniejszym dokumencie).

Na komputerach pracujących w systemie Windows XP Professional, które nie są dołączone do domeny, można przełączyć konta użytkowników bez wylogowywania użytkowników ani zamykania aplikacji.

Uwaga: Funkcja szybkiego przełączania użytkowników w systemie operacyjnym Windows XP Professional jest dostępna tylko w przypadku, gdy komputer działa w ramach grupy roboczej lub pracuje autonomicznie. Jeśli komputer funkcjonuje w ramach domeny, opcje logowania do komputera będą zgodne z zasadami określonymi przez administratora systemu.


Spodobał Ci się ten artykuł? Podziel się z innymi!

Źródło:

Polecamy również w kategorii Informacje zaawansowane