Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

misfit Offline
#1 Wysłane : 18 października 2010 00:09:13(UTC)
misfit

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2004-09-13(UTC)
Posty: 68
Mężczyzna

nie działa prawy przycisk myszy, mysz sprawna na 100% bo po zamianie funkcji przycisków prawy działa, a lewy nie wyświetla menu kontekstowego.

ps. szukanie na forum wyrzuca jakiś dziwny komunikat "an error occured while searching"
XanTyp Offline
#2 Wysłane : 18 października 2010 05:49:09(UTC)
XanTyp

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2005-01-04(UTC)
Posty: 3,877
Mężczyzna
Lokalizacja: Pabianice

misfit napisał:
nie działa prawy przycisk myszy, mysz sprawna na 100% bo po zamianie funkcji przycisków prawy działa, a lewy nie wyświetla menu kontekstowego.
No, to bym obstawiał albo brak uprawnień na koncie nie-administratorskim, albo blokadę tej funkcji na koncie administratorskim - w rejestrze.
misfit napisał:
ps. szukanie na forum wyrzuca jakiś dziwny komunikat "an error occured while searching"
A z tym, to by nie zaszkodziło, gdybyś napisał do administracji. Może, jeśli nie tylko ja zareaguję, to coś się zmieni...

Edytowano przez użytkownika 18 października 2010 05:49:41(UTC)  | Powód: Nie określono

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.
Najpierw do źródła. Potem dopiero dzwoń po hydraulika.

Nie czytam w myślach.
misfit Offline
#3 Wysłane : 18 października 2010 08:43:08(UTC)
misfit

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2004-09-13(UTC)
Posty: 68
Mężczyzna

XanTyp napisał:
misfit napisał:
nie działa prawy przycisk myszy, mysz sprawna na 100% bo po zamianie funkcji przycisków prawy działa, a lewy nie wyświetla menu kontekstowego.
No, to bym obstawiał albo brak uprawnień na koncie nie-administratorskim, albo blokadę tej funkcji na koncie administratorskim - w rejestrze.
misfit napisał:
ps. szukanie na forum wyrzuca jakiś dziwny komunikat "an error occured while searching"
A z tym, to by nie zaszkodziło, gdybyś napisał do administracji. Może, jeśli nie tylko ja zareaguję, to coś się zmieni...


Nie działa na koncie administratora. Czyli pewniebolkada w rejestrze, ale jakim sposobem? rano działało, pod wieczór przestało, a komputer "chodził" cały czas, małżonak tylko po allegro poklikała z pół godzinyThink

ale do rzeczy, czego szukać w tym rejestrze i co zmienić?
dzięki z góry.
XanTyp Offline
#4 Wysłane : 18 października 2010 17:26:43(UTC)
XanTyp

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2005-01-04(UTC)
Posty: 3,877
Mężczyzna
Lokalizacja: Pabianice

Hm... może się trochę rozpędziłem z tym rejestrem.
Nie wiem, jakiej przeglądarki używacie, ani skąd to się wzięło u was, ale...
Jeśli macie Firefoxa, można spróbować dopinając ten dodatek.
Ale to tylko gdybanie. Nie napisałeś nic o konfiguracji programowej swojego sprzętu.
Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.
Najpierw do źródła. Potem dopiero dzwoń po hydraulika.

Nie czytam w myślach.
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.