Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

roadrunner Offline
#1 Wysłane : 2 września 2002 20:30:44(UTC)
roadrunner

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-02(UTC)
Posty: 498
Lokalizacja: Kielce

nie mam pojęci askąd wziąść Javę (środowisko), do win xp, bo na sajcie microsoftu napisali źe u nich juź nie ma :?: [/b]
leopold Offline
#2 Wysłane : 2 września 2002 21:02:39(UTC)
leopold

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-05-14(UTC)
Posty: 385
Lokalizacja: Katowice

Czytaj poprzednie posty!
http://fabryka.republika.pl/strefa/pobierz.asp?id=639&path=http://pliki.republika.pl/tool/msjavx86.exe
/\_/\r
| ' ' |(o o)/____________antylezista
SLAY3R Offline
#3 Wysłane : 2 września 2002 21:41:00(UTC)
SLAY3R

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2002-07-14(UTC)
Posty: 5,585
Mężczyzna
Lokalizacja: Suwałki

lub daj maila to ci wyślę.
I czytaj poprzednie posty.
SLAY3R Offline
#4 Wysłane : 2 września 2002 21:41:00(UTC)
SLAY3R

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2002-07-14(UTC)
Posty: 5,585
Mężczyzna
Lokalizacja: Suwałki

lub daj maila to ci wyślę.
I czytaj poprzednie posty.
roadrunner Offline
#5 Wysłane : 2 września 2002 22:02:18(UTC)
roadrunner

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-02(UTC)
Posty: 498
Lokalizacja: Kielce

dzięki, a na drugi raz będe czytał starte posty :shock:
złotówa Offline
#6 Wysłane : 21 września 2002 19:18:17(UTC)
złotówa

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-21(UTC)
Posty: 2
Lokalizacja: warszawa

wejdz na onet i tam zciągniesz jawę ze strefy zrzutu
leopold Offline
#7 Wysłane : 21 września 2002 19:51:53(UTC)
leopold

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-05-14(UTC)
Posty: 385
Lokalizacja: Katowice

złotówa:
wejdz na onet i tam zciągniesz jawę ze strefy zrzutu


Qurde, a ten link, który ja podałem to niby do czego jest?!
/\_/\r
| ' ' |(o o)/____________antylezista
SnooPi Offline
#8 Wysłane : 27 września 2002 15:17:18(UTC)
SnooPi

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-27(UTC)
Posty: 2

a gdzie ten plik z java wrzucic????
SLAY3R Offline
#9 Wysłane : 27 września 2002 15:26:41(UTC)
SLAY3R

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2002-07-14(UTC)
Posty: 5,585
Mężczyzna
Lokalizacja: Suwałki

Uruchomić, co zainstaluje javę w systemie.
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.