Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

agaq Offline
#1 Wysłane : 8 lutego 2007 11:33:21(UTC)
agaq

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2007-02-05(UTC)
Posty: 1

witam .mam problem z mikrofonem w windows premium.przy rozmowach przez komunikatory ,ja slysze glos natomiast mnie nie slychac.system nie wykrywa glosu.nie mam pojecia co zrobic.
Reme Offline
#2 Wysłane : 8 lutego 2007 14:32:54(UTC)
Reme

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-13(UTC)
Posty: 25
Mężczyzna

U mnie na Realtek AC97 i Vista Premium ustawiam tak: panel sterowania>dźwięki>nagrywanie>mikrofon>właściwości>poziomy i przesuń suwak w prawo. Możesz sprawdzić poprzez rejestrator dźwięku Visty czy dobrze nagrywa.
radekskater Offline
#3 Wysłane : 10 lutego 2007 11:02:28(UTC)
radekskater

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2007-02-10(UTC)
Posty: 1

Ja mam ten sam problem... mam zwykły mikrofon, karta zintegrowana na asus m2npv-vm, przed zainstalowanie i po zainstalowaniu sterowników to samo.. mikrofon nie działa :/ robiłem tak jak mówi poprzednik ale dalej lipa.. co mam zrobić?
dem Offline
#4 Wysłane : 11 lutego 2007 16:01:48(UTC)
dem

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2006-09-26(UTC)
Posty: 4

Miałem podobnie. Mikrofon nie działał prawidłowo - prawie nic nei było słychać.

We właściwościach mikrofonu ustawiłem tak, jak poniżej widać i teraz wszystko działa jak nalezy.


Intel Core 2 Duo E6400 | Asus P5B Deluxe | GF 7800GT | Audigy 2 | Iiyama ProLite E481S | Tagan 480W
Water Cooled
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.