Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

trzus Offline
#1 Wysłane : 25 marca 2006 02:22:10(UTC)
trzus

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-11-05(UTC)
Posty: 126

Juz na samym poczatku instalacji cos takiego sie pojawia:
Nie znaleziono punktu wejscia procedury DecodePointer w bibliotece KERNEL32.dll

O co chodzi ??
damiancore Offline
#2 Wysłane : 25 marca 2006 12:13:46(UTC)
damiancore

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2005-08-08(UTC)
Posty: 2,072
Mężczyzna
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

trzus:
O co chodzi ??
Że nie znalazł punktu wejścia procedury DecodePointer w bibliotece KERNEL32.dll
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#3 Wysłane : 25 marca 2006 12:48:48(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

To Vista juź komunikaty błędów po polsku z siebie wydala ?
Kruca, chyba coś mnie ominęło :shock:
Anonymous Offline
#4 Wysłane : 25 marca 2006 12:49:58(UTC)
Anonymous

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-04-24(UTC)
Posty: 20,573

Rebe:
To Vista juź komunikaty błędów po polsku z siebie wydala ?
Kruca, chyba coś mnie ominęło :shock:

Bo widzisz, Rebe, polonizacja systemu wyprzedziła jego tworzenie.
ot cały MS.
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#5 Wysłane : 25 marca 2006 12:52:31(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

Rozumiem, gusioo, źe polska wersja Visty będzie co najmniej o parę miesięcy wcześniej niz wersja ostateczna Visty lol
damiancore Offline
#6 Wysłane : 25 marca 2006 12:58:35(UTC)
damiancore

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2005-08-08(UTC)
Posty: 2,072
Mężczyzna
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Rebe:
...polska wersja Visty będzie co najmniej o parę miesięcy wcześniej niz wersja ostateczna Visty lol
ekhm... juź jest. Patrz pare postów wyźej :wink:
Anonymous Offline
#7 Wysłane : 25 marca 2006 12:58:48(UTC)
Anonymous

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-04-24(UTC)
Posty: 20,573

Rebe:
Rozumiem, gusioo, źe polska wersja Visty będzie co najmniej o parę miesięcy wcześniej niz wersja ostateczna Visty lol

Myśle, źe taka jest polityka MS. Pierw przyzwyczajenie do polskojęzycznych błędów, co by potem z interfejsem zapoznać.
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#8 Wysłane : 25 marca 2006 13:10:59(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

damiancore:
Rebe:
...polska wersja Visty będzie co najmniej o parę miesięcy wcześniej niz wersja ostateczna Visty lol
ekhm... juź jest. Patrz pare postów wyźej :wink:


Bold moze i ładny, ale trafion nie jest – na razie to paręp ostow wyźej mamy przykłąd polskiej wersji komunikatu o błędzie.

Na powaźnie zaś wnosić z tego wypada, źe nie jest to komunikat systemu Vista.
webhagi Offline
#9 Wysłane : 26 marca 2006 19:49:27(UTC)
webhagi

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2006-03-18(UTC)
Posty: 7

Piekny a czy ty czasm nie chciałes instalowac Microsoft Windows Vista podczas pracy innego systemu??np: masz zainstalowanego XP włsnie na nim siedzisz wkładasz płytke i chcesz tak sobie instalowac!!?? bo mi to wlasnie wyskakiwało jak chciełm to instalowac podczas pracy innego systemu!! spróbuj normalnie zainstalowac ;) pozdrAngel
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.