Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

kalvin Offline
#1 Wysłane : 7 lutego 2008 02:26:05(UTC)
kalvin

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2006-09-18(UTC)
Posty: 7
Mężczyzna

Witam,
na poczatku mialem blue screena z kodem 0x......8E przeczytalem wszystkie topici dotyczace tego bledu znajdujace sie na forum, ale i tak zdecydowalem sie na formata gdyz system ktory tam byl ledwo sie trzymal, wiec podczas instalacji a dokladniej podczas ladowanie plikow wyskakuje blad: uszkodzony plik vga.sys i nie mozna nic zrobic;/ i tak za kazdym razem, dodam ze windows xp proffesional ktory instaluje jest oryginalny a plyta jest bez zadrasniec.
Pamiec itp. sprawdzalem i jest ok, jakie propozycje??
Konfiguracja sprzetowa:
Abit IP35
Intel core 2 duo 6750
2GB Teamgroup DDR 800Mhz
Western Digital 500GB(7200)
Asus 8600GT 512MB HDCP - grafa

Edytowano przez użytkownika 7 lutego 2008 02:35:08(UTC)  | Powód: Nie określono

kalvin Offline
#2 Wysłane : 7 lutego 2008 12:33:44(UTC)
kalvin

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2006-09-18(UTC)
Posty: 7
Mężczyzna

hym jakies pomysly na sprawdzenie tego jak niemam zadnego systemu i zadnego programu co by z plytki startowal i spawdzal pamiec;/
A wrzucilem inna plyte z widnowsem i normalnie zaczyna instalowa - ale mi nei ota plyte chodzi;/;/
Wiec problem nadal
hpmaxms Offline
#3 Wysłane : 7 lutego 2008 12:39:18(UTC)
hpmaxms

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2008-01-11(UTC)
Posty: 27
Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław

spróbuj zainstalować system z jedną kością pamięci, ewentualnie przekładaj ją do innych banków.

XP Prof czasem mają jakieś dziwne wąty do pamięci...

Edytowano przez użytkownika 7 lutego 2008 12:40:58(UTC)  | Powód: Nie określono

kalvin Offline
#4 Wysłane : 7 lutego 2008 17:57:07(UTC)
kalvin

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2006-09-18(UTC)
Posty: 7
Mężczyzna

hym komputer ktory robie jest odalony odemnie o jakies 3tys km w lini prostej, wiec lipa kompletna
najlepsze jest to ze teraz np jak zamieszam koscmi wyskauje blad: 0x......8E w momencie kiedy daje aby sformatowac partycje;/ jakies pomysly??

EDIT: brat jeszcze raz probowal przekladac pamiec wiec tak:
na 1 pamieci na 4 slotach ten sam blad
na 2 pamieci na 3 slocie wyskoczylo cos w tym stylu: Fenix bios v6 .... memory testing cpu... " nie jestem wstanie dokladnie podac co pisalo;/ byly nie opcje do wysporu otworzyc konfiguracje bios albo kontynuowac. - teraz to juz nic niewiem, co tam sie zrabalo;/

EDIT: i teraz juz zadnego wina niechce zainstalowac;/

Edytowano przez użytkownika 7 lutego 2008 19:04:13(UTC)  | Powód: Nie określono

Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.