Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

Doktor X Offline
#1 Wysłane : 13 kwietnia 2004 08:50:37(UTC)
Doktor X

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-07-14(UTC)
Posty: 648
Lokalizacja: Warszawa

witam ! potrzebny mi jest pilnie jakis darmowy program do "naprawy" kompa >> cos w stylu PC DOCTOR lub NORTON SYSTEM WORKS tyle ze darmowy!
qzyn "fachwiec" grzebal mi w rejestrze i cos napierniczyl bo jak chce wejsc w Moj komputer np.to mi wyskakuje wyszukiwarka systemowa a foldery z muzyka i filmami to otwieta mi w ACDSee poprostu meksyk ! nalozylbym winde na nowo ale nie mam plyty z XP i lipa jest totalna.!
POMOCY !!!!
FUJITSU SIEMENS AMILO L 1300
neo340 Offline
#2 Wysłane : 13 kwietnia 2004 11:08:45(UTC)
neo340

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-06-22(UTC)
Posty: 772
Lokalizacja: małopolska

moźe przywracanie systemu coś pomoźe :roll:
Matrix has you...www.judowolbrom.republika.pl
Doktor X Offline
#3 Wysłane : 13 kwietnia 2004 15:24:10(UTC)
Doktor X

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-07-14(UTC)
Posty: 648
Lokalizacja: Warszawa

mialem wylaczone przywracanie systemu niestety :(
FUJITSU SIEMENS AMILO L 1300
McScr@by Offline
#4 Wysłane : 14 kwietnia 2004 11:55:54(UTC)
McScr@by

Ranga: Sympatyk
Reputacja:

Przyłączony: 2003-11-06(UTC)
Posty: 3,282
Mężczyzna
Lokalizacja: 3–miasto

Niewiem czy to coś zmieni, ale moźesz spróbować ostatniej dobrej konfiguracji systemu.
Naprawić rejestr z konsoli, uźyć wersji Trial NSW lub System Mechanic.
Jeśli wydaje ci się, źe wszystko działa, to znaczy, źe coś przeoczyłeś.
– Aurora Case Mod in progress –
Doktor X Offline
#5 Wysłane : 14 kwietnia 2004 18:28:59(UTC)
Doktor X

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-07-14(UTC)
Posty: 648
Lokalizacja: Warszawa

nic nie pomoglo:(
trudno bede musial wziac machine na plecy i do servisu niech mi n nowo windowsa zakladaja bo nie widze innego rozwiazania
Pozdrawiam!
FUJITSU SIEMENS AMILO L 1300
gieras Offline
#6 Wysłane : 14 kwietnia 2004 18:59:09(UTC)
gieras

Ranga: Sympatyk
Reputacja:

Przyłączony: 2003-05-06(UTC)
Posty: 3,471
Mężczyzna
Lokalizacja: katowice

Doktor X:
nic nie pomoglo:(
trudno bede musial wziac machine na plecy i do servisu niech mi n nowo windowsa zakladaja bo nie widze innego rozwiazania
Pozdrawiam!
sam niedasz rady formata i instalki zorbic :?: :?:
gieras Offline
#7 Wysłane : 14 kwietnia 2004 18:59:09(UTC)
gieras

Ranga: Sympatyk
Reputacja:

Przyłączony: 2003-05-06(UTC)
Posty: 3,471
Mężczyzna
Lokalizacja: katowice

Doktor X:
nic nie pomoglo:(
trudno bede musial wziac machine na plecy i do servisu niech mi n nowo windowsa zakladaja bo nie widze innego rozwiazania
Pozdrawiam!
sam niedasz rady formata i instalki zorbic :?: :?:
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#8 Wysłane : 14 kwietnia 2004 20:24:22(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

gieras toź
Doktor X:
....nalozylbym winde na nowo ale nie mam plyty z XP .....
neo340 Offline
#9 Wysłane : 14 kwietnia 2004 20:50:51(UTC)
neo340

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-06-22(UTC)
Posty: 772
Lokalizacja: małopolska

w ekstremalnym przypadku płytka z windą to nie problem, bo pewnie w serwisie takiego samego "orginała" mu zainstalują lol lol lol
Matrix has you...www.judowolbrom.republika.pl
gieras Offline
#10 Wysłane : 14 kwietnia 2004 21:24:01(UTC)
gieras

Ranga: Sympatyk
Reputacja:

Przyłączony: 2003-05-06(UTC)
Posty: 3,471
Mężczyzna
Lokalizacja: katowice

Rebe:
gieras toź
Doktor X:
....nalozylbym winde na nowo ale nie mam plyty z XP .....
faktycznie. ale zawsze mozna pozyczyc ! :P
Seeker Offline
#11 Wysłane : 14 kwietnia 2004 21:37:57(UTC)
Seeker

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2003-10-16(UTC)
Posty: 4,133
Mężczyzna
Lokalizacja: Wielkopolska

Doktorze Xzawsze moźesz skorzystać z tego
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
Gwarancja skuteczności 100%
Ale jeśli nic waźnego nie miałeś na dysku to pozostaje Ci instalacja od nowa, ale przedtem trza iść do .... sklepu i kupić system 8)
"Ogólnie zaś chodzi o to, żeby nie być idiotą "_____________________________________
odi profanum vulgus et arceo
Seeker Offline
#12 Wysłane : 14 kwietnia 2004 21:37:57(UTC)
Seeker

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2003-10-16(UTC)
Posty: 4,133
Mężczyzna
Lokalizacja: Wielkopolska

Doktorze Xzawsze moźesz skorzystać z tego
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
Gwarancja skuteczności 100%
Ale jeśli nic waźnego nie miałeś na dysku to pozostaje Ci instalacja od nowa, ale przedtem trza iść do .... sklepu i kupić system 8)
"Ogólnie zaś chodzi o to, żeby nie być idiotą "_____________________________________
odi profanum vulgus et arceo
Seeker Offline
#13 Wysłane : 14 kwietnia 2004 21:37:57(UTC)
Seeker

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2003-10-16(UTC)
Posty: 4,133
Mężczyzna
Lokalizacja: Wielkopolska

Doktorze Xzawsze moźesz skorzystać z tego
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
Gwarancja skuteczności 100%
Ale jeśli nic waźnego nie miałeś na dysku to pozostaje Ci instalacja od nowa, ale przedtem trza iść do .... sklepu i kupić system 8)
"Ogólnie zaś chodzi o to, żeby nie być idiotą "_____________________________________
odi profanum vulgus et arceo
Seeker Offline
#14 Wysłane : 14 kwietnia 2004 21:37:57(UTC)
Seeker

Ranga: Moderator
Reputacja:

Przyłączony: 2003-10-16(UTC)
Posty: 4,133
Mężczyzna
Lokalizacja: Wielkopolska

Doktorze Xzawsze moźesz skorzystać z tego
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
Gwarancja skuteczności 100%
Ale jeśli nic waźnego nie miałeś na dysku to pozostaje Ci instalacja od nowa, ale przedtem trza iść do .... sklepu i kupić system 8)
"Ogólnie zaś chodzi o to, żeby nie być idiotą "_____________________________________
odi profanum vulgus et arceo
Doktor X Offline
#15 Wysłane : 15 kwietnia 2004 13:50:13(UTC)
Doktor X

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-07-14(UTC)
Posty: 648
Lokalizacja: Warszawa

to co podales to zbyt skomplikowane jak na mnie ...
pozostaje C:/format i zalozenie nowego systemu...
FUJITSU SIEMENS AMILO L 1300
Doktor X Offline
#16 Wysłane : 15 kwietnia 2004 13:52:55(UTC)
Doktor X

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2003-07-14(UTC)
Posty: 648
Lokalizacja: Warszawa

jutro ze stadionu X–lecia pozycze sobie plyte z XP PRO lol
jakby nie bylo to extremalny przypadek :wink:
Pozdrawiam!!


Uźywaj opcji zmień źeby coś dopisać.
SLAY3R
FUJITSU SIEMENS AMILO L 1300
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.