Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

2 Strony12>
Tony Offline
#1 Wysłane : 21 czerwca 2003 12:14:22(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Poniewaź mam problemy z zamykaniem sie widnows kolega poinformowal mnie ze to moze byc spowodowane przeładowaniem rejestru i kazał sciagnac najnowszego RegCleaner–a ktory sprzata rejestr. No dobra programik sciagniety zainstalowany i nawet po polanszczyznie tylko jest jedo ale jak tego sie uzwa slyszalem jak cos waznego sie saksuje to caly sytem siadzie ale holera ja nawet nie wiem co ja ma tu usnac a co nie. Ja tam zaden hacker to nie jestem tylko nowicjusz jak sie patrzy, holerka za duzo tu tabelek :shock: oczoplasu tu dostane. Pomyc!!

Z gory z pomoc i obelgi dziekuje
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
tire Offline
#2 Wysłane : 21 czerwca 2003 14:53:48(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

Program automatycznie tworzy kopię bezpieczeństwa,chyba,źe uźytkownik nie zgodzi się.
Jest to jeden z najbezpieczniejszych cleanerów Rejestru.
Usterkę jak twoja powoduje teź Ad–watch 3.0 będący składnikiem Ad–aware 6 Plus lub Pro.Tu trzba 2 razy zamykać[innego sposobu nie próbowałem].
Prócz tego moźe być usterka hardwarowa[siadł sprzęt].

Pozdrawiam. 8)
tire Offline
#3 Wysłane : 21 czerwca 2003 14:53:48(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

Program automatycznie tworzy kopię bezpieczeństwa,chyba,źe uźytkownik nie zgodzi się.
Jest to jeden z najbezpieczniejszych cleanerów Rejestru.
Usterkę jak twoja powoduje teź Ad–watch 3.0 będący składnikiem Ad–aware 6 Plus lub Pro.Tu trzba 2 razy zamykać[innego sposobu nie próbowałem].
Prócz tego moźe być usterka hardwarowa[siadł sprzęt].

Pozdrawiam. 8)
Tony Offline
#4 Wysłane : 21 czerwca 2003 17:45:59(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

tire:

Usterkę jak twoja powoduje teź Ad–watch 3.0 będący składnikiem Ad–aware 6 Plus lub Pro.Tu trzba 2 razy zamykać[innego sposobu nie próbowałem].
Prócz tego moźe być usterka hardwarowa[siadł sprzęt].

Pozdrawiam. 8)


Pprzerpaszam ze co a co to jest Ad–aware6 plus i te inne, ja jeszcze haker to ja nie jestem mozna nieco plynniej i jasniej jesli mozna prosze dziekuje
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
tire Offline
#5 Wysłane : 21 czerwca 2003 17:55:52(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

Ad–aware 6 jest programem antyspywarowym,czyli antyszpiegowskim.
Zgodnie z twoją powyźszą deklaracją nt.umiejetności,zachęcam do wejścia na www.antywirus.note.pl i zapoznania się z opisem tegoź programu.

8)
tire Offline
#6 Wysłane : 21 czerwca 2003 17:55:52(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

Ad–aware 6 jest programem antyspywarowym,czyli antyszpiegowskim.
Zgodnie z twoją powyźszą deklaracją nt.umiejetności,zachęcam do wejścia na www.antywirus.note.pl i zapoznania się z opisem tegoź programu.

8)
Tony Offline
#7 Wysłane : 21 czerwca 2003 18:09:33(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

tire:
Ad–aware 6 jest programem antyspywarowym,czyli antyszpiegowskim.
Zgodnie z twoją powyźszą deklaracją nt.umiejetności,zachęcam do wejścia na www.antywirus.note.pl i zapoznania się z opisem tegoź programu.

8)


Czarna magia na tej stronce jest czarna oj czarna nic nie rozumiem czy jajetem taki tempy czy mi sie zdaje :roll: dziekuje za stronke sprobuje sie podszkolic trohe ale dalej nic nie rozumeim
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
Tony Offline
#8 Wysłane : 21 czerwca 2003 18:27:48(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Ale jednak zaczynam cos rozumiec wnioskujac po tym mam zainstalowac tego Ad–aware6 i jeszcze spolszczonko fajno moze bede cos rozumiam tylko teraz trzeba sie nauczyc to obslugiwac :P Ta stronka tez jest calkiem dobra http://www.lomsel.com.pl/
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
Tony Offline
#9 Wysłane : 21 czerwca 2003 18:27:48(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Ale jednak zaczynam cos rozumiec wnioskujac po tym mam zainstalowac tego Ad–aware6 i jeszcze spolszczonko fajno moze bede cos rozumiam tylko teraz trzeba sie nauczyc to obslugiwac :P Ta stronka tez jest calkiem dobra http://www.lomsel.com.pl/
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
tire Offline
#10 Wysłane : 21 czerwca 2003 18:39:40(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

Jak juź poczytałeś,to jeźeli masz Ad–aware 6 Plus lub Professional [ Personal nie ma Ad–Watch`a]– załączony i uaktywniony do Plus lub Pro moduł Ad–Watch 3 blokuje pierwsze kliknięcie na "wyłącz" komputer.Następne jest z powodzeniem.

8)
Tony Offline
#11 Wysłane : 21 czerwca 2003 18:59:43(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Przepraszam nie rozumiem co ja mam zrobic z tym programikiem cos nie moge sie wnim polapac chociaz jest po polsku mogł by mi pan powtorzyc krok po kroczku co mam zrobi ajesli panu tak duzo nie hce sie pisac to zapraszam do mnie na gg 3871106 zreszta juz jest podane> Nie bedziemy tak zajmowac tego formu prosze nie zapomniec ze jestem ogromnym nowicjuszem
Z góry dziekuje za pomoc
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
Tony Offline
#12 Wysłane : 21 czerwca 2003 18:59:43(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Przepraszam nie rozumiem co ja mam zrobic z tym programikiem cos nie moge sie wnim polapac chociaz jest po polsku mogł by mi pan powtorzyc krok po kroczku co mam zrobi ajesli panu tak duzo nie hce sie pisac to zapraszam do mnie na gg 3871106 zreszta juz jest podane> Nie bedziemy tak zajmowac tego formu prosze nie zapomniec ze jestem ogromnym nowicjuszem
Z góry dziekuje za pomoc
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
tire Offline
#13 Wysłane : 21 czerwca 2003 19:49:34(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

Akurat ten temat nie ma nic wspólnego z RegCleaner`em.
Szczegółowa instrukcja korzystania z Ad–aware 6 i Ad–Watch 3.0 wykracza poza ramy tego topicu.
Polecam dział FAQ na stronie producenta.

Pozdrawiam.
Tony Offline
#14 Wysłane : 22 czerwca 2003 12:58:14(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Faktycznie troche zboczylem z kursu i dzienkuje za pomoc ale dalej zapraszam na gg albo tlena.
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
tire Offline
#15 Wysłane : 22 czerwca 2003 16:05:49(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

Sympatyczny kolego.
Rozwiązuję problemy pytających tu na forum.
Natomiast gg pozostawiam sobie do całkiem prywatnych rozmów.

Pozdrawiam. 8)
Tony Offline
#16 Wysłane : 22 czerwca 2003 16:08:03(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Hihihi hie hie nigdy nie zaszkodzi zapodac numerka kogos pognembic moimi nidoswiadczonymi durnymi tempymi pytaniami :P :D

Pozdrawiam
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
tire Offline
#17 Wysłane : 22 czerwca 2003 16:26:59(UTC)
tire

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-28(UTC)
Posty: 2,505
Lokalizacja: POLSKA

No,gdybyś był dziewczyną....lol

Temat zatem uwaźam ze swej strony za zakończony.

Pozdrawiam. 8)
Tony Offline
#18 Wysłane : 22 czerwca 2003 16:54:48(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Hihihi no nie jestem dziewczyna :P hehe nie hci bedzie ten temat zakonczony hie

Pozdrawiam
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
gen Offline
#19 Wysłane : 22 czerwca 2003 16:58:51(UTC)
gen

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2002-07-30(UTC)
Posty: 533
Lokalizacja: Liberty City

aligator:
wejdź w zakładkę "Typy plików" i usuń wszystkie wpisy BRAK DANYCH. Następnie wejdź w zakładkę Narzędzia/Czyszenie rejestru/Wykonaj wszystkie wyźej wymienione, i skasuj wszystko co się wyświetli. w razie czego masz utworzoną kopię bezpieczeństwa. Więcej nie wiem bo uźywam tylko tych dwóch opcji...

DOBRE :!: lol
...i nic nie liczyło się wogle...
Tony Offline
#20 Wysłane : 22 czerwca 2003 17:00:35(UTC)
Tony

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2002-09-08(UTC)
Posty: 194
Lokalizacja: Zielona Góra

Co dobre nie rozumiem

Pozdrawiam
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE ??????LOVE RULESSS
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
2 Strony12>
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.