Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

ozzman78 Offline
#1 Wysłane : 15 stycznia 2005 01:45:59(UTC)
ozzman78

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2004-11-19(UTC)
Posty: 17
Lokalizacja: Słubice

Mam dwa banalne pytania,chociaz dla mnie bardzo uciazliwe bo jestem poczatkujacy.

1. Otwieram explorera i klikam w jakis link i nowe okienko nie wyswietla mi sie na calym ekranie, tylko musze je sam powiekszyc, jak to zrobic zeby kazde okienko wyswietlalo mi sie na calym ekranie?

2. Mam monitor w naprawie i pozyczylem od kolegi starego zloma 14 cali i jest strasznie ciemny obraz.
W nim nie da sie juz rozjasnic. Mam karte Gforce2, wiem ze jakos z windy mozna jeszcze rozjasnic obraz,ale nie wiem gdzie znalezc te opcje.

Pomozcie, bo oczy mi wysiada zanim dostane swoj monitor z naprawy.
MetaVirus Offline
#2 Wysłane : 15 stycznia 2005 01:51:34(UTC)
MetaVirus

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-10-17(UTC)
Posty: 1,418
Lokalizacja: KALISZ

Co do 1:
A masz ustawione, źeby kaźdy folder był wyświetlany w jednym oknie, czy kaźdy w innym??
http://metavirus.ovh.orgKompy & Programowanie & Kursy & Trick'i w Windows & wiele innych
ozzman78 Offline
#3 Wysłane : 15 stycznia 2005 02:11:34(UTC)
ozzman78

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2004-11-19(UTC)
Posty: 17
Lokalizacja: Słubice

ERROR 5:
Co do 1:
A masz ustawione, źeby kaźdy folder był wyświetlany w jednym oknie, czy kaźdy w innym??


A gdzie to moge sprawdzic, bo naprawde jestem lamerem w tych sprawach?
MetaVirus Offline
#4 Wysłane : 15 stycznia 2005 02:37:40(UTC)
MetaVirus

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-10-17(UTC)
Posty: 1,418
Lokalizacja: KALISZ

otwierasz jakikolwiek folder ––> menu narzędzia ––> opcje folderów ––> zakładka ogólne ––> przeglądanie folderów ––> otwórz foldery w tym samym oknie (to zaznaczasz)
restart (nawet niekoniecznie) i pisz czy pomaga
http://metavirus.ovh.orgKompy & Programowanie & Kursy & Trick'i w Windows & wiele innych
ozzman78 Offline
#5 Wysłane : 15 stycznia 2005 10:50:15(UTC)
ozzman78

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2004-11-19(UTC)
Posty: 17
Lokalizacja: Słubice

Mam to właczone, ale mi chodzi o okienka w explorerze.
Bobi Offline
#6 Wysłane : 15 stycznia 2005 10:53:13(UTC)
Bobi

Ranga: Ekspert
Reputacja:

Przyłączony: 2004-06-03(UTC)
Posty: 9,173
Mężczyzna
Lokalizacja: Cracow

W Internet Explorerze zapewne
W szukajke: "maksymalizacja", bylo troche kombinacji
Co do rozjaśniania to poszukaj takiej opcji w menu sterownika karty
DanielK Offline
#7 Wysłane : 16 stycznia 2005 04:49:31(UTC)
DanielK

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2004-12-05(UTC)
Posty: 118
Lokalizacja: Baranów Sandomierski

Chyba najprostrze rozwiązanie.
Zainstaluj to:

http://www.jiisoft.com/iemaximizer/iemaximizer23.exe
FUJITSU SIEMENS – AMILO D1840WP4 3.02 HT, 800MHz FSB, 512 DDR–333, Mobility Radeon 9600 128MB, HDD 60 TOSHIBA, DVD RW DL, 56K/10/100/WiFi 802.11b, TFT 15,4 WILDSCREEN
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.