Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

2 Strony12>
moby* Offline
#1 Wysłane : 6 stycznia 2006 19:18:55(UTC)
moby*

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2006-01-06(UTC)
Posty: 5

Witam.
Jak mogę sprawdzić bez instalowania jakiego posiadam windowsa XP na płycie, nie mam do niego źadnego opakowania wiec nie wiem.
Chciałbym wiedzieć czy to wersja professional, czy home i czy z SP2. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#2 Wysłane : 6 stycznia 2006 19:41:05(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

gusioo:
Na naklejce powinno pisać.


Szczególnie jezeli był "w domu" scalany lol

moby* – winver w uruchom wpisz.
Anonymous Offline
#3 Wysłane : 6 stycznia 2006 19:42:21(UTC)
Anonymous

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-04-24(UTC)
Posty: 20,573

Rebe:
gusioo:
Na naklejce powinno pisać.


Szczególnie jezeli był "w domu" scalany lol

moby* – winver w uruchom wpisz.


Jak mogę sprawdzić bez instalowania jakiego posiadam windowsa XP na płycie, nie mam do niego źadnego opakowania wiec nie wiem.

;)
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#4 Wysłane : 6 stycznia 2006 19:53:36(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

Touche – gusioo. Ideologię sobie dorobiłem w postaci
bez instalowania jakiego ...
... zewnętrzengo softu – mam problem z mordką, więc tylko "... się" Ci napisze ;)

Ale i tak – na co naklejka, jeźeli na płycie jest opis? – Kwestia odpowiedniego ustawienia jej do swiatła :mrgreen:
szczotkap Offline
#5 Wysłane : 6 stycznia 2006 19:55:40(UTC)
szczotkap

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2005-02-24(UTC)
Posty: 28

ale to zalezy od zarowki, bo jak neonowka to napisow nie wyswietla lol
Anonymous Offline
#6 Wysłane : 6 stycznia 2006 19:58:07(UTC)
Anonymous

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-04-24(UTC)
Posty: 20,573

Rebe:
Ale i tak – na co naklejka, jeźeli na płycie jest opis? – Kwestia odpowiedniego ustawienia jej do swiatła :mrgreen:

Z tym teź moźe być problem.
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#7 Wysłane : 6 stycznia 2006 20:10:45(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

Trzeba, gusioo, dostawcę zmienic – moi zawsze markerem pisali* :mrgreen:

* kwestia znajomości bukw ;)
Anonymous Offline
#8 Wysłane : 6 stycznia 2006 20:34:32(UTC)
Anonymous

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-04-24(UTC)
Posty: 20,573

Rebe:
Trzeba, gusioo, dostawcę zmienic – moi zawsze markerem pisali* :mrgreen:

* kwestia znajomości bukw ;)

Taa, ale za tego markera i bukwy nim postawione trza ekstra płacić ;) .
szuja Offline
#9 Wysłane : 6 stycznia 2006 21:13:17(UTC)
szuja

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2005-11-05(UTC)
Posty: 2
Lokalizacja: Kraków

A ja proponuje wsadzic plyte istalacyjna do napedu Cd na innym kompie z systemem , plyta powinna sie sama uruchomici i na ekranie startowym pokaze Ci kilka ocji do wyboru w tym instalacje napewno bedzie napisane jaki to system:D:D
moby* Offline
#10 Wysłane : 6 stycznia 2006 21:30:57(UTC)
moby*

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2006-01-06(UTC)
Posty: 5

Super :?
Z góry załoźyliście źe Windows jest piracki i koniec
Ja pytałem tylko czy jest moźliwość sprawdzenia wersji...
Moźe jednak ktoś wie jak to zrobić?
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#11 Wysłane : 6 stycznia 2006 21:41:08(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

moby* – jedyne ząłoźenie jakie przyjąłem dotyczy tego, źe ....... umiesz czytać, bo na płycie te informacje są wytrawione.
Inna sprawa, źe jeźlei nie masz naklejki, o której napisął gusioo top system .....jest piracki.
moby* Offline
#12 Wysłane : 6 stycznia 2006 21:44:14(UTC)
moby*

Ranga: Czytający
Reputacja:

Przyłączony: 2006-01-06(UTC)
Posty: 5

Rebe wiem źe jest i na płycie i na naklejce i opakowaniu... ale jestem ciekawy czy istnieje mozliwość sprawdzenia tego w inny sposób i tyle...
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#13 Wysłane : 6 stycznia 2006 21:46:54(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

szuja Ci napisał co zrobić. Moźe nie do końca wszystkie informacje w ten sposób uzyskasz, ale punkt zaczepienia bedzie, a reszty się z plików tekstowych na płycie dowiesz – nawet spod innego niź produkcji MS OS–a.
EL NINO Offline
#14 Wysłane : 7 stycznia 2006 02:56:23(UTC)
EL NINO

Ranga: Sympatyk
Reputacja:

Przyłączony: 2002-11-19(UTC)
Posty: 16,056
Mężczyzna
Lokalizacja: Stalinograd

moby*:
... ale jestem ciekawy czy istnieje mozliwość sprawdzenia tego w inny sposób i tyle...
Rozumiem ze prad wylaczyli i nie da rady przy swiatle dziennym odczytac tego co na pytce wypisano ? Od swiata slonecznego literki wyblakly ?
Bedziesz sie musial w takim razie sprezyc i sam poniuchac, wrzucajac do napedu "niewidzialna" plytke z XP–kiem.
Sprawdzisz czy "sie da" i zdasz relacje ?
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedzaP.S. Ale i tak czasami ręce opadają ...

Żondzi drub. Bedom jaja.
indiced Offline
#15 Wysłane : 7 stycznia 2006 12:34:45(UTC)
indiced

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2005-12-27(UTC)
Posty: 15
Lokalizacja: Lublin

moźe zajrzyj na tą płytę i przeczytaj jakiś plik tekstowy readme lub pomoc, tam są wypisane takie rzeczy...
firefox-thunderbird-oo2.org-win98se-ubuntu-amd-ati-era
^user^
ewka Offline
#16 Wysłane : 7 stycznia 2006 18:53:27(UTC)
ewka

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2005-09-23(UTC)
Posty: 95
Lokalizacja: wlkp

moby*:
Witam.
Jak mogę sprawdzić bez instalowania jakiego posiadam windowsa XP na płycie, nie mam do niego źadnego opakowania wiec nie wiem.
Chciałbym wiedzieć czy to wersja professional, czy home i czy z SP2. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam


lol lol hej koles jezeli masz orginał :P to na płycie pisze jaki to system i jaki XP ??? hahahah chyba ze masz pirat?? :wink:
Peter_l Offline
#17 Wysłane : 7 stycznia 2006 19:17:39(UTC)
Peter_l

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-09-20(UTC)
Posty: 1,017
Mężczyzna
Lokalizacja: Narrenturm

Płyta oryginał moźe być podpisana markerem – kopia zapasowa (chyba źe ze Stadionu X–lecia :P )
"War. War never changes." Fallout 3 coming 2008. Yup!
"Każda potwora ma swego amatora."
Anonymous Offline
#18 Wysłane : 7 stycznia 2006 19:23:06(UTC)
Anonymous

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-04-24(UTC)
Posty: 20,573

Ciekawe ile jeszcze stron moźna pisać o legalności oprogramowania ?
Rebe Konto jest wstrzymane do 2035-11-20 01:36:20(UTC)
#19 Wysłane : 7 stycznia 2006 19:36:54(UTC)
Rebe

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2004-01-29(UTC)
Posty: 13,579

gusioo:
Ciekawe ile jeszcze stron moźna pisać o legalności oprogramowania ?


Źle postawione pytanie – prawidłowe winno brzmieć:
Po ilu stronach do Autora dotrze, źe wizyta u okulisty jest co najmniej wskazana?
kierofca Offline
#20 Wysłane : 7 stycznia 2006 19:57:33(UTC)
kierofca

Ranga: Użytkownik
Reputacja:

Przyłączony: 2005-11-27(UTC)
Posty: 343

No, dobra. Zdradzę tę tajemnicę – w katalogu i386 jest plik eula.txt zawierający licencję i opis systemu.
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
2 Strony12>
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.