Nowy Office 2013

Komunikat

Icon
Error

wlosio Offline
#1 Wysłane : 1 września 2006 01:09:14(UTC)
wlosio

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-21(UTC)
Posty: 74

jak zainstalować storowniki graficzne na windows vista pre rc1 . i jak zainstować Creative Game Port??
Ad@$ Offline
#2 Wysłane : 1 września 2006 11:36:17(UTC)
Ad@$

Ranga: Power User
Reputacja:

Przyłączony: 2003-10-25(UTC)
Posty: 2,155
Mężczyzna
Lokalizacja: Hajduki Wielkie

wlosio:
jak zainstalować storowniki graficzne na windows vista pre rc1

Tak samo jak na innych buildach, tak samo jak na XP. Instalator bądź przez button w menedżerze urządzeń.

wlosio Offline
#3 Wysłane : 1 września 2006 12:23:27(UTC)
wlosio

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-21(UTC)
Posty: 74

sciągnołem podviste steri są w jakimś archiwum i wypakowałem ico dalej robić , jestem zielony na viscie :(

a instalatora żadnego nie ma

 

Kumpel mi instalowal stery  to pokazało jakies czerwone rło idał Intell Driver , lecz podczas instalacji pokazał się czerne tło

</p><p>&nbsp;</p><p>_</p><p>

więc jak zainstalować jes poprawnie?? :)

wlosio Offline
#4 Wysłane : 1 września 2006 12:23:28(UTC)
wlosio

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-21(UTC)
Posty: 74

sciągnołem podviste steri są w jakimś archiwum i wypakowałem ico dalej robić , jestem zielony na viscie :(

a instalatora żadnego nie ma

 

Kumpel mi instalowal stery  to pokazało jakies czerwone rło idał Intell Driver , lecz podczas instalacji pokazał się czerne tło

</p><p>&nbsp;</p><p>_</p><p>

więc jak zainstalować jes poprawnie?? :)

Ad@$ Offline
#5 Wysłane : 1 września 2006 12:29:43(UTC)
Ad@$

Ranga: Power User
Reputacja:

Przyłączony: 2003-10-25(UTC)
Posty: 2,155
Mężczyzna
Lokalizacja: Hajduki Wielkie

Podaj nazwy plików, które wchodzą w skład tego archiwum.
wlosio Offline
#6 Wysłane : 1 września 2006 12:36:49(UTC)
wlosio

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-21(UTC)
Posty: 74

Squad Plików:

 models - Text Docuent (pewnie ..txt)

nv_disp (Setup Information  - pewnie .info lyb .ini)

nvapi.dl_

nvd3dum.dl_

nvlddmkm.sy_

 

O kto mi to przetłumaczy ???

Installation Notes

  • This driver does not include an installer. You must use the INF installation to install this driver by going to the Windows device manager and manually updating the graphics driver.
  • Windows may default to 16-bits per pixel color after the driver installed and disable the Desktop Window Manager (DWM). To work around this issue set the color to 32-bits per pixel and reboot the PC.
  • Please view the Product Support list for all products that work with this driver.
Huherko1 Offline
#7 Wysłane : 1 września 2006 12:58:54(UTC)
Huherko1

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-22(UTC)
Posty: 108
Mężczyzna
Lokalizacja: Chełm

Prosze przetłumaczone ale dosłownie przez program do tłumaczenia z angielskiego na polski

Notatki instalacji:

  • Te sterowniki przetestowane dla użycia tylko z Oceną dobra Perspektywy Windows Microsoft 2 tylko.
  • Zawartości paczki zawierają Audio sterownik, sterownik SMBus, sterownik SataRAID, sterownik SMU, podanie RAIDTOOL.
  • Sterowniki sieci dostarczone " W - - Komputer " i automatycznie jest zainstalowany podczas Oceny dobra Perspektywy Windows 2 procesu instalacji.
  • Ta paczka sterownika nie zawiera instalatora. Musisz użyć instalacji INF, by zainstalować te sterowniki przez pójście do kierownika urządzenia Windows i ręcznie uaktualnianie sterowników.
Huherko
wlosio Offline
#8 Wysłane : 1 września 2006 13:06:11(UTC)
wlosio

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-21(UTC)
Posty: 74

kurde rozumiem ze prze menagerzurzadzen igira ,tylkoze kumpel instaowac pokazało się :

 

_

i nic więcej i skończyło isę naresecie ,bo zadługo robił , i skoczyło ise na formacie xD

 

moge spróbowa jeszcze raz , ale czy ma juz to sens , może jest inny sposób

 

A jak dam zgodnoś w Windows XP i zainstluj ztą zgodnością seroiwniki od WinXP to będą działać xD??

 

Huherko1 Offline
#9 Wysłane : 1 września 2006 13:12:20(UTC)
Huherko1

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-22(UTC)
Posty: 108
Mężczyzna
Lokalizacja: Chełm

a jaką masz karte graficzną
Huherko
sCooBy^ Offline
#10 Wysłane : 1 września 2006 13:20:59(UTC)
sCooBy^

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-07-25(UTC)
Posty: 61
Mężczyzna
Lokalizacja: Żywiec

Pobierz ten -> ftp://download.nvidia.com/Windows/88.61/88.61_forceware_vista_x86_international.exe sterownik, jest w sumie najnowszy do visty (oprócz referencyjnych z Pre-RC), posiada on instalator graficzny...

Ten co ściągłeś jest to chyba Alpha Driver 8.7.1.5. z 02/16/2006.

A co do gameportu to jaki masz model sound Karty ? 

Athlon 64 3000+ , Asus A8N5X
1 x 1024MB RAM Elixir, HDD 200GB Maxtor
geForce 6600GT
wlosio Offline
#11 Wysłane : 1 września 2006 13:43:39(UTC)
wlosio

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-21(UTC)
Posty: 74

WinFast NVidia GeForce 6800

 

Karta muzyczna : Creative Sound Blaster Augidy 2 ZS 7.1 (ale mam 5 głośników)

 

PS> Zkąd wytrzasłeś to nowe stery ,bo ja tych nie znalazłe,m a ściagaem ze głownej stronyNVidii

Huherko1 Offline
#12 Wysłane : 1 września 2006 14:40:39(UTC)
Huherko1

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-22(UTC)
Posty: 108
Mężczyzna
Lokalizacja: Chełm

one tam były od samego początku od momentu pokazania sie bety 2 tylko że ty tak szukałeś żeby nie znaleść
Huherko
wlosio Offline
#13 Wysłane : 1 września 2006 15:21:20(UTC)
wlosio

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-21(UTC)
Posty: 74

ziomek słuchaj zainstalowałem te co ty mi dąłem te instelke to jak instalował znowu się taz zrobiło , co jest grane.

 

Chodzi mi ote czerne tło i mogające "_"

Huherko1 Offline
#14 Wysłane : 1 września 2006 18:12:22(UTC)
Huherko1

Ranga: Użytkownik zaawansowany
Reputacja:

Przyłączony: 2006-06-22(UTC)
Posty: 108
Mężczyzna
Lokalizacja: Chełm

hym ziomek one nie są hyba do twojej karty graficznej
Huherko
Kanał RSS  Kanał Atom
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.