Komentarze do Kolejne maile rzekomo od Microsoft
fircyk
2 czerwca 2007,
10:16
Co???!!! Złośliwe oprogramowanie na Viste???!!!! Przecież ten system jest tak zabezpieczony, że nie ma potrzeby instalowania programu antywirusowego, firewalla a, to dzięki cudownemu narzędziu jakim jest UAC i Windows Defender!
KK
2 czerwca 2007,
10:33
Jesteś śmieszny. Wracaj do piaskownicy.
Adam
2 czerwca 2007,
12:00
Ale co za idiota będzie ściągał aktualizacje ze stronki pochodzącej z maila ( nawet jeśli ktoś sie nabierze że to microsoft) a nie ze strony windows update lub jak w moim przypadku windows update w systemie??
MemphisDignity
2 czerwca 2007,
13:20
Zawsze jakiś idiota się znajdzie...
maly_lol
2 czerwca 2007,
14:03
@ firyck: ladnie masz w główce "poukładane":P
john
2 czerwca 2007,
14:06
@ fircyk: w Twojej sytuacji radzę Ci wrócić do Windowsa 3.1 bez dostępu do internetu:P :P :P - będziesz bezpieczny :P
Andrew
2 czerwca 2007,
17:48
ale jak można sie nabrać i poprać cokolwiek od Microsoftu co nie znajduje sie na ich serwerze!! Dlaczego Microsoft miał bym umieszczać cokolwiek na innym serwerze?? Ja bym sie nie nabrał na takiego maila ;)
Rec
2 czerwca 2007,
18:23
heh ale wy barany jestescie... fircyk sarkazmem a wy juz od noobow...
zalosne.... przeciez wszyscy wiedza jak vista jest cudowna i bezpieczna..
Michał
2 czerwca 2007,
22:54
Od początku Microsoft zaznaczał wyraźnie, że na Viscie też MUSI być antywirus. Proszę poczytać sobie artykuły na ten temat, liczne zapowiedzi itd itp. Nie ma systemu doskonałego i nie będzie. Każdy kto liczy na cud, myli się i to bardzo. Pozdrawiam.
Luk@sh
8 czerwca 2007,
11:47
Wystarczy że ktoś by założył alias na stronę i w adresie widniało by np. .....microsoft.go.pl i już kupa ludzi by sie na to nabrała!
Dodaj swój komentarz